اولین دوره نمایشگاه قهوه، برشته کاران، وارد کنندگان دانه سبز، کافه ها، تجهیزات، خدمات و صنایع وابسته

24 آبان 1402الی28 آبان 1402

1 آبان 1402الی23 آبان 1402

این نمایشگاه چهارشنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۲ با حضور سفرای کشورهای اندونزی، کنیا، ویتنام و نمایندگانی از سفارت کشورهای برزیل و اوگاندا در ایران، دکتر محمود آل بویه، مدیر کل غذای سازمان غذا و دارو و حسام ربیعی، رئیس انجمن قهوه ایران در مرکز دائمی نمایشگاه‌ها و رویدادهای بین‌المللی ایران‌مال افتتاح شد. حدود ۶۰ شرکت فعال در حوزه صنعت قهوه از جمله تولیدکنندگان، برشته‌کاران، واردکنندگان دانه سبز، کافه‌ها و کافه‌های سیار و صنایع وابسته این حوزه، محصولات، تجهیزات و خدمات خود را در این نمایشگاه در معرض دید بازدیدکنندگان قرار داده‌اند.